Oficjalna strone OTSa.
Witam wszystkich.
Prosiłem o zrobienie czaru dla knighta exura max ,lecz nim nie jestem.
Teraz proszę o zmianę siły tego czaru ,ponieważ sorc niema szans z Ekiem.
Opowiem wam fragment mej przygody.
Expiłem sobie spokojnie na BL.
Dobiłem właśnie 21k ,gdy jakiś 7k ek przyszedł i mi all wybił.
Próbowałem go zabić ,lecz on spamował z exury max i go nie zabiłem.
Osłabcie ten czar proszę.To bez sensu ,ponieważ nie można ubić 15k eka.
Opowiem wam 2 przygodę.Stałem w depo i widziałem jak Morderca z kumplami 20k+ walili chyba w 10 26k eka.Nie mogli go zabić ponieważ spamował z exury max.
Możecie go osłabić aby był taki jak exura gran dla sorca/eda lub wgl. go zdyskfalifikować.
Na apo np. knighci nie mają jakiś czarów i sobie radzą.
Kto jest ze mną niech napisze.
Użytkownik
to tak samo jest odwrotnie tylko że sorce/ druty /pale spamią z exury vity i na to samo wychodzi ;/ , niewiem co należy zrobić, może god coś wymyśli :s
Macie jakieś pomysły ?
Nusuś napisał:
tak
zmniejszcie exh z czarow leczacych/spalajacych mane
zabierzcie love itp itd
i exure max
i nieh knight sie leczy uhami ... to nie problem ...
nara pozdro zgnijcieMuah
xD love i exure max, zeby sorce zdoominowaly? bez przesady można obniżyć lekko moc czaru nic więcej
Tak.Obniżcie moc czaru o więcej niż połowę.
Użytkownik
Najlepiej było by zrobić exaused na czary leczące i spalające mane bo to bezsens nie da sie nikogo zabić przez to
Mam rozwiązanie!! Niech zabierają więcej many (dużo więcej)!! Tak że softy nie nadążą i w końcu mana się skończy i ded!
Czekam i czekam na osłabienie tego ek.
Osłabicie czy nie?
Użytkownik
nom pomysł żeby zbierały więcej many dobry , ale myślę że najlepiej exha z leczących zwiększyć ;p //a co do usunięcia czaru to : żal, sorce były by zamocne już tak było na początku to 2 k sorc ubijał 7 k knighta -,-
Użytkownik
żal teraz to jest już całkiem przerąbane ja noob charem 1.7 k nie umiem zsolować adobe -,- tak jest osłabiony a obok mnie 1.2 sorc bez problemu na 2 dawal -,- teraaz to żalowo dla knightów nie mamy szans
Knajt powinien zostać taki jaki jest, a wprowadzenie exura max bylo sluszne bo teraz postacie są wyrownane, a to ze knajta trudno ubic nic niezmienia bo sorc ma wiekszy dmg przezco szybciej expi itp
Ostatnio edytowany przez Dreaz (2009-01-12 19:15:41)